Search
Close this search box.

Radio.NL podcastlinklijst ge-updatet

Radio.NL heeft zijn podcast linklijst weer flink ge-updatet. Vanaf vandaag staan alle podcasts van radioprogramma’s van de nationale en regionale radio weer overzichtelijk op een rijtje. Zo kan men nu op een mp3-speler luisteren naar het ‘AVRO Zondagochtendconcert’, of naar ‘Kink Heavy Alternative’, naar Edwin Evers op Radio 538 of naar Andries Knevel van de EO.

Maar men kan ook Turks, Chinees, Marokaans en Berbers ophalen bij de NPS. Of de hoogtepunten horen van ‘Mogge Jeroen’ van Caz en naar het programma Weekendmol op Omroep Brabant luisteren. Kortom voor ieder wat wils.

Hoe het werkt?
Men kan op een makkelijke manier een linkje kopiëren in een podcastprogramma, de computer loopt daarna vanzelf vol met de programma’s. Als men daarna de computer aan de mp3-speler hangt, loopt die ook nog vol, waarna men op de MP3 speler kan luisteren naar de podcasts. Radioprogramma’s kan men downloaden met  diverse mediaprogramma’s zoals iTunes, Windows Mediaplayer, Realplayer en Winamp, deze hebben tegenwoordig allemaal een podcast functie. Mocht u nog een link missen? Laat het dan weten via podcast@radiowereld.nl.

Radio.NL podcast
Radio.NL maakt ook regelmatig zelf twee eigen podcasts. Via Radio.NL/podcast kan men de hoofd- en voetpunten van het nieuws van de maand, columns en achtergronddocu’s downloaden en beluisteren.

Radio.NL dagoverzicht
Maar is je dat nog niet genoeg, dan kan men ook iedere dag het medianieuws beluisteren via Radio.NL/dagoverzicht.xml. Het dagoverzicht is ook rechtstreeks te beluisteren via de voorpagina van Radio.NL (in de rechtercolumn). [VRR/Radio.NL].