Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Diddy vindt het fijn om jong vader te zijn

Diddy vindt het heerlijk om een jonge vader te zijn. De hiphopper heeft twee zoons en verwacht met zijn vriendin Kim Porter een tweeling.

Diddy vindt het heerlijk om een jonge vader te zijn. Dat zegt hij in het Amerikaanse tijdschrift People. De hiphopper heeft twee zoons, Justin van 12 en Christian van 8, en verwacht met zijn vriendin Kim Porter een tweeling. Dat het meisjes worden is al bekend. Diddy vierde zaterdag in Londen zijn 37e verjaardag.

De rapper, wiens echte naam Sean Combs is, vertelt een geweldige band met zijn jongens te hebben. “We dragen dezelfde sneakers en onze muzieksmaak is identiek. Van een generatiekloof is geen sprake. Ik ben bevriend met mijn kinderen”.

Tijdens zijn verjaardag, die hij vierde in een Londense nachtclub, verraste Diddy zijn tweehonderd gasten op een duet met Kayne West. Toen West daarna zijn hit ‘Gold digger’ ten gehore bracht gooide Diddy briefjes van honderd dollar met daarop zijn eigen portret in de lucht. Verder beloofde de artiest het barpersoneel een fooi van duizend dollar als ze iedereen een shot tequila gaven.

[Novum]