Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eenzame kerst voor Pete Doherty

Pete Doherty gaat een treurige kerst tegemoet. De zanger mag niet op bezoek bij zijn zoontje, nadat hij opnieuw werd gearresteerd wegens drugsbezit.

Pete Doherty gaat een treurige kerst tegemoet. De Babyshambles-zanger mag niet op bezoek bij zijn zoontje. Nadat Doherty vorige week voor de zoveelste maal werd gearresteerd wegens drugsbezit, heeft moeder Lisa Moorish het contact voorlopig verbroken.

Pas wanneer Pete zich weer goed gedraagt, mag hij de 3-jarige Astile weer zien. “Ze ziet dit als de ultieme straf voor Pete”, meldt een vriend van de 27-jarige zanger maandag in de Britse krant Daily Mail. Moorish, de moeder van Doherty’s enige kind, is de zangeres van de Britse band Kill City.

Vorige maand kreeg Pete toestemming zijn zoon weer te zien. Moorish was onder de indruk van Doherty’s vastbeslotenheid om van de heroïne en cocaïne af te komen. Vorige week zou Petes vriendin Kate Moss hebben gedreigd een punt te zetten achter hun relatie, als hij niet zou breken met zijn drugsgebruikende vrienden. Inmiddels heeft Doherty zich gemeld bij een afkickkliniek in Lissabon.

[Novum]