Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Federline ontkent bestaan sekstape

De sekstape van Britney Spears en Kevin Federline bestaat helemaal niet. Dat heeft de advocaat van de nieuwbakken rapper dinsdag verklaard.

(Novum/AP) – De sekstape van Britney Spears en Kevin Federline bestaat helemaal niet. Dat heeft de advocaat van de nieuwbakken rapper verklaard. Hij reageert hiermee op de verhalen dat zijn cliënt de tape, die zou zijn gemaakt tijdens de huwelijksreis van Kevin en Britney twee jaar geleden, zou willen verkopen.

Sinds de 24-jarige Spears twee weken geleden de scheiding aanvroeg van Federline, gaan verhalen rond over de video. Britney heeft het bestaan van de tape altijd ontkend.

De advocaat van de 28-jarige Federline wil de zaak nu ‘voor eens en altijd’ ophelderen. “De seksvideo van Kevin en Britney bestaat niet. Het is één van de vele leugens die momenteel over mijn cliënt heenkomen”, verklaarde hij dinsdag. “Iedereen die over de tape schrijft, liegt of neemt klakkeloos de leugens van iemand anders over.”

[Novum]