Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fergie mist lasagne van haar moeder

Black Eyed Peas-zangeres Fergie heeft last van heimwee en eenzaamheid als ze op tournee is. Ze mist de lasagne van haar moeder.

(Novum/AP) – Black Eyed Peas-zangeres Fergie heeft last van heimwee. Ze voelt zich vaak eenzaam als ze op tournee is. “Natuurlijk geniet ik van de levensstijl. Van het gratis eten, de gratis kleding en de mooie hotelkamers. Maar soms wil ik gewoon heel graag bij mijn moeder zijn en heel veel van haar lasagne eten.”

De 31-jarige Fergie bracht onlangs haar soloalbum ‘The dutchess’ uit. De stoere Black Eyed Peas-zangeres wilde met deze cd graag een andere kant van zichzelf laten zien. “Ik denk dat elke vrouw zich wel eens kwetsbaar voelt, die kant van mij wilde ik graag laten zien op dit album.”

Maar dat ze ook een kwetsbare kant heeft, betekent niet dat Fergie zich laat leiden door wat andere mensen over haar denken. “Ik neem graag risico’s, ook qua kleding. Mensen vinden mijn outfits dan vaak ook helemaal fantastisch óf ze vinden het niets. Maar dat maakt mij niets uit, ik ben wie ik ben.”

Uiterlijk is volgens Fergie ook niet heel belangrijk. “Ik geloof heel erg in innerlijke schoonheid. Het gaat erom hoe mooi je je voelt. Je zult niet altijd de jongste en de mooiste blijven.” De zangeres is dan ook blij dat ze een partner heeft ‘om samen oud mee te worden’. Ze heeft een relatie met acteur Josh Duhamel. “Hij vindt me het leukst als ik mijn haar in een knotje heb en weinig make-up draag. Omdat hij dan het gevoel heeft dat ik mezelf ben en niet het personage van tijdens mijn optredens.”

[Novum]