Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Filmmaakster Sofia Coppola krijgt dochter

Sofia Coppola is bevallen van een dochter. Het meisje heet Romy en kwam dinsdag in Parijs ter wereld. Het is het eerste kind voor de 35-jarige filmmaakster.

(Novum/AP) – Sofia Coppola is bevallen van een dochter. Het meisje heet Romy en kwam dinsdag in Parijs ter wereld. Het is het eerste kind voor de 35-jarige filmmaakster en haar vriend, de Franse zanger Thomas Mars. Een woordvoerder van het stel laat weten dat moeder, vader en dochter het uitstekend maken.

In 1999 debuteerde Coppola, de dochter van Francis Ford Coppola, als regisseur met de verfilming van de roman ‘The virgin suicides’. Vier jaar later won ze een Oscar voor beste scenario voor haar tweede film ‘Lost in translation’, die ze eveneens regisseerde. Dit jaar kwam ‘Marie Antoinette’ uit, met Kirsten Dunst in de titelrol.

Mars is zanger van de band Phoenix, waarvan in mei het derde studioalbum ‘It’s never been like that’ uitkwam. Coppola was eerder vier jaar getrouwd met regisseur Spike Jonze, van wie ze in 2003 scheidde.

[Novum]