Search
Close this search box.

Pamela Anderson vraagt pers om respect

Pamela Anderson heeft de pers gevraagd de situatie rondom haar scheiding waardig te behandelen. “Ik wil dit graag vriendschappelijk en met respect oplossen.”

Pamela Anderson maakt zich zorgen over de berichten over haar scheiding in de media. De Baywatch-actrice, die deze week bekendmaakte na vier maanden huwelijk alweer te scheiden van Kid Rock, vraagt de pers de situatie waardig te behandelen. “Ik wil dit graag vriendschappelijk en met respect oplossen”, schrijft ze op haar website.

De voormalige playmate maakt zich vooral zorgen over haar zoontjes, Brandon (10) en Dylan (8). “Mijn kinderen kunnen lezen”, legt ze uit. “En kinderen kunnen geen onderscheid maken tussen waarheid en roddels.”

De afgelopen dagen is in de media flink gespeculeerd over de reden van de scheiding. Kid Rock zou woedend zijn geweest vanwege Pam’s deelname aan de film ‘Borat: Cultural Learnings of America for Make Glorious Nation of Kazakhstan’. In de film gaat de Kazachtsaanse reporter Borat op zoek naar Anderson, die hij ziet als de ideale vrouw. Ook zou Kid Rock, die eigenlijk Bob Ritchie heet, het gehad hebben met het feestgedrag van zijn vrouw.

Volgens Anderson klopt er niets van deze berichten. “We passen gewoon niet bij elkaar”, schrijft ze. “Daar zijn we het allebei over eens. Ik vind Bob nog steeds in heel veel opzichten een fantastische man.”

[Novum]