Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Francais ‘Rusty’ Tullis overleden

Francais ‘Rusty’ Tullis, die ooit werd gespeeld door zangeres Cher, is niet meer. Ze overleed zaterdag aan de gevolgen van een zwaar motorongeluk vorige maand.

(Novum/AP) – Francais ‘Rusty’ Tullis, die ooit werd gespeeld door zangeres Cher, is niet meer. Ze overleed zaterdag aan de gevolgen van een zwaar motorongeluk vorige maand. Tullis werd 70. Dat meldt de krant San Gabriel Valley Tribune.

Tullis was de moeder van Roy L. ‘Rocky’ Dennis, die door een aangeboren ziekte een misvormde schedel had. Hij stierf in 1978 op 16-jarige leeftijd. Regisseur Peter Bogdanovich verfilmde zijn levensverhaal in 1985 onder de titel ‘Mask’. De jongen met het misvormde gezicht werd gespeeld door Eric Stoltz. Cher speelde Roys labiele maar liefhebbende moeder.

Net als in de film was Tullis een motorliefhebster die verschillende keren in aanraking kwam met justitie. Zo werd ze veroordeeld wegens drugsbezit.

[Novum]