Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verpleegsters gratis naar George Michael

George Michael geeft volgende maand een speciaal concert voor Britse verpleegsters. Hij wil ze bedanken voor het verzorgen van zijn zieke moeder.

George Michael geeft volgende maand in Londen een speciaal concert voor een publiek dat in zijn geheel bestaat uit verpleegsters. Dat meldt hij op zijn website. De zanger wil de verpleegsters van de Britse staatszorg, de National Health Service, op die manier bedanken voor het verzorgen van zijn moeder, die in 1997 overleed aan kanker.

De 43-jarige zanger schrijft op zijn site dat hij tien jaar geleden, in de laatste week van zijn moeders leven, al tegen vrienden en familie riep dat hij ooit speciaal voor de verpleegsters wilde optreden. “Het zijn zulke bijzondere mensen en hun beroep wordt verschrikkelijk onderschat. Met dit speciale kerstoptreden wil ik ze allemaal bedanken voor wat ze doen.”

Het gratis concert op 20 december is het laatste in zijn Europese 25 Live Tour, waarmee hij twee weken geleden ook Nederland aandeed voor drie uitverkochte concerten in Ahoy in Rotterdam. De tournee is zijn eerste in vijftien jaar.

[Novum]