Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Frans Bauer is niet verzekerd

Het afzeggen van een reeks concerten is een financiële strop voor Frans Bauer. De zanger, die een poliep op de stembanden heeft, is niet verzekerd.

Het afzeggen van een reeks concerten is een financiële strop voor Frans Bauer. De 32-jarige volkszanger, bij wie een poliep op de stembanden is geconstateerd, is niet verzekerd. “Natuurlijk kun je je tegen dit soort overmacht verzekeren maar de premies die daar aan verbonden zijn bedragen enige tonnen euro’s”, meldt zijn management tegenover de website Sterrenstek. “Wanneer we dat wel hadden gedaan, waren de prijzen van toegangskaartjes veel en veel hoger geweest. Wellicht dat dan een deel van zijn fans het niet had kunnen betalen.”

Maandag maakte Frans bekend dat hij zijn vijftien uitverkochte concerten in Ahoy’ Rotterdam moet verplaatsen. De kans bestaat dat de poliep bij overmatig stemgebruik de stembanden blijvend beschadigt. Volgende week maandag gaat hij onder het mes.

[Novum]