Search
Close this search box.

Georgina Verbaan: Victoria Koblenko contactgestoord

Georgina Verbaan heeft tijdens de opnamen van ‘Ranking with the stars’ ruzie gehad met Victoria Koblenko. De actrice is ‘ontzettend raar’, zegt Verbaan.

Georgina Verbaan heeft tijdens de opnamen van het nieuwe BNN-programma Ranking with the Stars voordurend ruzie gehad met Victoria Koblenko. De roodharige actrice is een ‘ontzettend raar mens’ en een ‘volledig contactgestoorde idioot’, zegt haar 26-jarige collega in programmablad Vara TV Magazine.

Verbaan ergerde zich om verschillende redenen aan Koblenko. “Tussen de opnamen door ging ze steeds heel demonstratief met haar iPod zitten of een boek lezen. Dus tussen ons ging het er wel hard aan toe de hele tijd.” Na afloop wilde Verbaan haar excuses aanbieden, maar zag daar toch vanaf omdat Koblenko volgens haar ook geen sorry zei.

Het management van Victoria Koblenko verklaarde dinsdag het artikel nog niet te hebben gelezen. Wel is bij hen bekend dat Victoria en Georgina vaker met elkaar overhoop liggen.

In het programma, dat volgende week vrijdag voor het eerst te zien is, moeten tien bekende vrouwen lijstjes van één tot tien maken waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Katja Schuurman, Daphne Bunskoek en Sophie Hilbrand behoren tot de overige deelnemers.

[Novum]