Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gina Lollobrigida stelt huwelijk uit

De Italiaanse actrice Gina Lollobrigida heeft haar huwelijk uitgesteld. Aanvankelijk zou ze later deze maand in New York trouwen met een 34 jaar jongere man.

(Novum/AP) – De Italiaanse actrice Gina Lollobrigida heeft haar huwelijk uitgesteld. Aanvankelijk zou ze later deze maand in New York trouwen met een 34 jaar jongere man. Nu vindt de plechtigheid plaats op 27 januari in Rome.

Gina en haar Spaanse vriend Javier Rigau hebben voor een kerk in Rome gekozen ‘gezien de belangstelling en genegenheid van veel Europese vrienden, vooral in Italië en Spanje’. De huwelijksplannen van het stel zijn vorige maand met gejuich ontvangen in de Italiaanse media.

De 79-jarige diva en haar vriend hebben sinds 22 jaar een relatie. In 1949 gaf Lollobrigida haar jawoord al een keer aan de Joegoslavische arts Milko Skofic. Na 22 jaar gingen Skofic en Lollobrigida uit elkaar. Uit het huwelijk werd in 1957 een zoon geboren, Milko.

Lollobrigida was vooral in de jaren vijftig en zestig bekend. Ze speelde in films als ‘Pane, amore e fantasia’ (1953), ‘La donna più bella del mondo’ (1956) en ‘Woman of straw’ (1964).

[Novum]