Search
Close this search box.

Gouden Kooi-bewoner Brian wil date

Gouden Kooi-bewoner Brian is op zoek naar een vrouw. De 25-jarige IT-adviseur roept vrouwen op zich te melden via een datingsite. Inschrijven kan nog een week.

Gouden Kooi-bewoner Brian is op zoek naar een vrouw. “Lieve dames, ik ben Brian en ik wil graag een leuke dame ontmoeten die wat spanning kan geven aan mijn leven hier in De Gouden Kooi”, zegt de 25-jarige IT-adviseur in een filmpje op de datingsite Mundo.nl.

Wie op de uitnodiging wil ingaan, kan zich tot volgende week zaterdag inschrijven op de site, waarop Brian ook uitlegt wat hij zoekt in een vrouw. “Het innerlijk van een vrouw is voor mij belangrijk”, schrijft Brian. Hij wil ‘een sterke vrouw die weet wat ze wil en die dat ook zegt’. “Ik houd erg van knuffelen, kroelen en warmte. Ik kan gek doen en serieus zijn, maar het gevoel voor jou staat bij mij voorop.”

Toen Brian plaatsnam in de villa, maakte zender Talpa bekend dat hij ‘een dichter’ is. “Hij heeft al veel gedichten geschreven in het Engels en Nederlands.” In het programma was te zien hoe hij toenadering zocht tot de blondine Nena, die hij verzekerde dat hij haar niet in bed wilde praten.

In De Gouden Kooi strijden tien bewoners om de villa ter waarde van twee miljoen euro waarin ze voor onbepaalde tijd zijn opgesloten. Af en toe mogen ze gasten ontvangen. Wie het langst op het landgoed blijft wonen, is de winnaar.

[Novum]