Search
Close this search box.

Hans Breukhoven haalt uit naar Santegoeds

In de oorlog tussen journalist Evert Santegoeds en Connie Breukhoven heeft ook haar echtgenoot zich gemengd. “Evert is een gefrustreerde relnicht.”

In de oorlog tussen roddeljournalist Evert Santegoeds en glamourvrouw Connie Breukhoven heeft ook haar echtgenoot zich gemengd. Ondernemer Hans Breukhoven haalde maandag keihard uit naar Santegoeds in het televisieprogramma Shownieuws. “Evert is een gefrustreerde relnicht”, zei de 60-jarige oprichter van de Free Record Shop.

De geruchten dat het slecht gaat met het huwelijk van de Breukhoventjes wijt Hans volledig aan de hoofdredacteur van Privé. “Ik heb geen zin er op te reageren; dat gun ik hem niet.”

Santegoeds werkt aan een boek over Connie. In juli kwam het project al in de publiciteit, toen werd gemeld dat Connie Breukhovens vermeende verleden als prostituee zou worden opgetekend. ‘Vanessa’, zoals Breukhoven zich vroeger noemde, ontkent de verhalen en dreigt met juridische stappen. Het boek komt in de zomer uit.

[Novum]