Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hans Kraay jr. stapt in het huwelijksbootje

Presentator Hans Kraay jr. geeft in december het jawoord aan zijn vriendin Sophie. “Ik zou met niemand anders willen trouwen”, zei een overgelukkige Sophie.

Presentator Hans Kraay jr. geeft in december het jawoord aan zijn vriendin Sophie. Dat meldt het societyprogramma Shownieuws donderdag. Na een zwaar ziektebed, waarbij Sophie half verlamd raakte, is de trouwdatum vastgesteld. “Ik zou met niemand anders willen trouwen”, zei een overgelukkige Sophie.

De blonde vriendin van de 45-jarige voormalig profvoetballer is nog niet helemaal hersteld. Maar ze blijft positief. “Mijn rechterarm functioneert nog helemaal niet, maar ik ben ervan overtuigd dat het allemaal goed komt.”

Op 30 december, de verjaardag van Sophie, vindt de plechtigheid plaats.

[Novum]