Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Heather Mills ontkent relatie met trainer

Heather Mills ontkent de geruchten dat ze een relatie heeft met haar trainer. Na haar huwelijk van vier jaar met Paul McCartney wil ze nooit meer trouwen.

(Novum/AP) – Heather Mills ontkent de geruchten dat ze een relatie heeft met haar persoonlijke trainer. Na haar huwelijk van vier jaar met Paul McCartney wil ze bovendien nooit meer trouwen. “Ik heb geen minnaar”, zei het 38-jarige ex-model in een interview met het Amerikaanse showbizzprogramma Extra, dat maandag en dinsdag wordt uitgezonden.

“Het is compleet verzonnen. Momenteel richt ik me op mijn dochter.” Paul en Heather hebben een 3-jarig dochtertje, Beatrice. De roddelpers speculeert dat Mills een relatie heeft met trainer Ben Amigoni.

In mei kondigden de ex-Beatle en de dierenrechtenactiviste aan uit elkaar te gaan. Sindsdien heeft Heather veel steun ontvangen, vertelt ze, bijvoorbeeld van mensen die haar op straat omhelzen. “Ik wist niet dat het zoveel mensen raakte. Je leert in zo’n situatie wie je vrienden zijn en vrienden heb ik niet veloren.”

Mills wilde niet ingaan op haar scheiding. Wel protesteerde ze tegen het beeld dat ze alleen zou uitzijn op Pauls geld. Vijfentachtig procent van haar inkomen zou naar het goede doel gaan. “Ik werd verliefd om de juiste reden. Ik werd verliefd zonder voorwaarden.”

[Novum]