Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton in ijsblokjesincident

Paris Hilton heeft ijsblokjes naar haar hoofd gekregen. Daarop kreeg de erfgename het aan de stok met zangeres Sharleen Spiteri, in wie Paris de dader zag.

Paris Hilton heeft ijsblokjes naar haar hoofd gekregen. Daarop kreeg de 25-jarige erfgename het aan de stok met Sharleen Spiteri, de zangeres van de Schotse popgroep Texas.

Tijdens een feestje in Londen afgelopen week, werd een nummer opgezet dat Paris mooi vindt. “Dit is mijn liedje! Ik ben dol op dit liedje!”, riep het blonde feestbeest volgens de Schotse krant Daily Record. Ze gaf haar lijfwachten de opdracht de dansvloer vrij te maken, zodat ze alle ruimte had om te dansen. Het aanwezige publiek kon dat niet waarderen. Intussen was Paris op een stoel beginnen te dansen, waarop een handje ijs uit een champagnekoeler tegen haar aan werd geworpen.

Paris begon te schreeuwen en stapte woedend af op Sharleen, die ze van het ijsblokjesincident verdacht. De Amerikaanse begon te vuilbekken en Sharleen balde haar vuist. “Rot op, ik ben niet bang voor je”, zei de Schottin volgens getuigen. Daarop sleepten Paris’ beveiligingsmensen hun schreeuwende werkgeefster weg.

[Novum]