Search
Close this search box.

‘Heather wil tachtig miljoen van Paul’

Heather Mills eist tachtig miljoen (!) Britse pond van Paul McCartney. “Ze wil alleen maar geld”, zegt de geniale ex-Beatle.

Heather Mills eist tachtig miljoen Britse pond van Paul McCartney. Dat is ongeveer 120 miljoen euro. Het bedrag staat maandag in de Britse krant Daily Mirror op basis van uitspraken van de ex-Beatle, die werden opgevangen in een café. “Ze wil alleen maar geld”, zou McCartney hebben gezegd. “Iedereen weet dat ze een leugenaar is. Ze loog zelfs in haar autobiografie.” Zo zou Heather hebben rondgebazuind dat Sir Paul een dronkelap is. “Alleen maar omdat ik wel eens naar de kroeg ga.”

Nadat de 64-jarige McCartney en de 38-jarige Mills in mei aangekondigden uit elkaar te gaan na een huwelijk van vier jaar, groeide hun scheiding uit tot een mediaspektakel. Volgens de roddelpers beschuldigde Mills McCartney van mishandeling. Verder kwam haar verleden als pornomodel boven water.

Tegelijkertijd suggereert de roddelpers dat ook Paul iets heeft te verbergen. Vorige week betaalde hij tweehonderdduizend pond (ongeveer 299 duizend euro) voor twintig uur aan geluidsopnamen van zijn eerste vrouw Linda, meldt de Mirror. Naar verluidt zinspeelt de in 1998 overleden zangeres hierop dat ze Paul wilde verlaten.

[Novum]