Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bloemen, Kaandorp en Luca als vrouwelijke Toppers

Karin Bloemen, Brigitte Kaandorp en Loes Luca willen de vrouwelijke Toppers worden. “Er zijn wel zes seizoenen voorbij tot we eraan toekomen”. , zegt Kaandorp.

Karin Bloemen, Brigitte Kaandorp en Loes Luca willen de vrouwelijke Toppers worden. “Dan profileren we onszelf als de beste zangeressen van Nederland, wat natuurlijk onzin is, maar we doen dan net alsof”, vertelt Kaandorp.

De 44-jarige cabaretière kwam met het idee aanzetten. De vrouwelijke Toppers laten zich in de plannen begeleiden door het Metropole Orkest. Kaandorp heeft haar collega-artiesten opgebeld om te vragen of ze meedoen. “Maar ja, iedereen heeft het druk. Er zijn wel zes seizoenen voorbij tot we eraan toekomen.”

De Toppers is de naam van het trio René Froger, Gerard Joling en Gordon. Met hun liedjes en grappen krijgen zij hele stadions vol.

[Novum]