Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Shakira bemachtigt eerste filmrol

Zangeres Shakira maakt filmdebuut: ze heeft een rol bemachtigd in de romantische film ‘Dare to love’ van regisseur Alfonso Arau.

Shakira maakt binnenkort haar debuut op het witte doek. De zangeres heeft een rol bemachtigd in de romantische film ‘Dare to love’. Ze speelt daarin een vrouw die verstrikt raakt in een driehoeksverhouding. Dat meldt filmsite Production Weekly.

De film van regisseur Alfonso Arau gaat over het leven van de Argentijnse tangolegende Carlos Gardel in Parijs. Het verhaal speelt in de jaren dertig. Naast de Colombiaanse Shakira is de Braziliaanse acteur Rodrigo Santoro uit de televisieserie ‘Lost’ in de film te zien. De hoofdrol is voor de Spaanse actrice Paz Vega, die eerder speelde in ‘Spanglish ‘ met Adam Sandler en in ‘Hable con ella’ van Pedro Almodóvar.

De opnames van ‘Dare to love’ beginnen in de lente in Roemenië.

[Novum]