Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Henny Huisman organiseert kerstfeest

Henny Huisman presenteert een kerstprogramma bij de EO. Daarin organiseert de 55-jarige presentator een kerstfeest met en voor de bewoners van een flat.

Henny Huisman presenteert een kerstprogramma bij de EO. Daarin organiseert de 55-jarige presentator, die zich enkele jaren geleden bekeerde, een kerstfeest met en voor de bewoners van een flat. In zijn tocht door het gebouw stuit Henny op een aantal mooie geloofsverhalen, meldt de EO woensdag.

Henny’s missie, waarbij hij wordt ondersteund door bekende Nederlanders, bestaat onder andere uit het regelen van een goed zingend kerstkoor, het opzetten van een levende kerststal en het instuderen van het evangelie.

Het kerstfeest wordt omlijst met sneeuw en warme chocolademelk. Het wordt aan de voet van de flat gehouden, in een open tent die is omgebouwd tot sfeervolle kerststal. Henny’s Kerstflat wordt uitgezonden op kerstavond, 24 december.

[Novum]