Search
Close this search box.

Hilary Duff en Joel Madden beëindigen relatie

Hilary Duff en Joel Madden hebben na tweeënhalf jaar een punt achter hun relatie gezet. Dat verklaart de manager van de 27-jarige zanger in tijdschrift People.

Hilary Duff en Joel Madden hebben na tweeënhalf jaar een punt achter hun relatie gezet. Dat verklaart de manager van de 27-jarige Good Charlotte-zanger in het Amerikaanse tijdschrift People. Hij wil niet uit de doeken doen waarom het stel uit elkaar gaat.

Onlangs kwamen de twee beroemdheden nog in het nieuws omdat zij gestalkt werden door een bewonderaar van Duff. Begin november pakte de Californische politie de 18-jarige dader Maksim Myaskovkiy op. De Amerikaanse actrice heeft om een straatverbod gevraagd.

Duff maakte op 10-jarige leeftijd haar acteerdebuut. Ze speelde onder meer in ‘A Cinderella story’ en ‘Lizzy McGuire’. De blondine bracht ook verschillende albums uit. Madden schreef en produceerde afgelopen jaar een aantal nummers op de verzamel-cd ‘Most wanted’ van zijn toenmalige geliefde.

[Novum]