Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nachtelijke signeersessie voor Marco Borsato

De Bijenkorf in Amsterdam opent donderdagnacht zijn deuren voor Marco Borsato. Hij signeert dan de eerste exemplaren van zijn dvd en cd ‘Symphonica in Rosso’.

De Bijenkorf in Amsterdam opent donderdagnacht speciaal zijn deuren voor Marco Borsato. De zanger signeert dan de eerste exemplaren van zijn dvd en cd ‘Symphonica in Rosso’. Deze bevatten een registratie van de reeks van tien concerten die hij eind oktober gaf in het Gelredome in Arnhem.

Op zijn website vraagt Borsato zijn fans om, net als bij de concerten, in het rood naar de signeersessie te komen. De eerste honderdvijftig fans die zich donderdag melden bij de Bijenkorf zullen samen met Borsato naar de eerste beelden van de dvd kijken, tijdens een ‘exclusieve preview’. Zij kunnen ook als eerste hun nieuwe cd of dvd laten signeren, voordat de rest van de fans wordt binnengelaten.

Marco is zelf erg onder de indruk van de concertregistratie. “Ik weet dat het gek klinkt als je het over je eigen dvd hebt, maar je weet werkelijk waar gewoon niet wat je ziet”, schrijft hij op zijn site. “Het is zo overdonderend, zo intens en zo ongelofelijk mooi. Het is net alsof je weer met je voeten in het Gelredome staat.”

[Novum]