Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hilary Duff voedt slachtoffers orkaan Katrina

Hilary Duff voedt de slachtoffers van orkaan Katrina in de Verenigde Staten. Duff heeft tweehonderdduizend maaltijden gedoneerd aan opvanghuizen in Houston.

Hilary Duff voedt de slachtoffers van orkaan Katrina in de Verenigde Staten. Dat werd bekendgemaakt in een verklaring van een Amerikaans pr-bedrijf. De 19-jarige actrice en zangeres heeft donderdag en vrijdag ruim tweehonderdduizend maaltijden gedoneerd aan twee opvanghuizen in Houston, één van de getroffen steden in de Amerikaanse staat Texas.

Het is niet de eerste keer dat de blondine zich inzet voor het goede doel. In augustus was het een jaar geleden dat de orkaan toesloeg. Hilary reisde af naar New Orleans om de slachtoffers van de storm steun en voedsel te geven. Ze spoorde haar fans aan ingeblikte etenswaren mee te nemen naar haar concerten. In een jaar tijd heeft Hilary in totaal 2,7 miljoen maaltijden verzorgd.

‘Play with fire’, de nieuwe single van Hilary, komt tegelijk uit met haar nieuwe film ‘Material girls’. Naar verwachting worden de single en de film begin volgend jaar uitgebracht.

[Novum]