Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoofdrol voor Angela Schijf in Flikken Maastricht

Angela Schijf heeft de vrouwelijke hoofdrol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse dramaserie Flikken Maastricht. De mannelijke hoofdrol is voor Victor Reinier.

Angela Schijf heeft de vrouwelijke hoofdrol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse dramaserie Flikken Maastricht. Dat maakt de Tros vrijdag bekend. De actrice vormt samen met Victor Reinier, van wie al bekend was dat hij de mannelijke hoofdrol speelt, een rechercheteam bij de politie van Maastricht.

De 27-jarige Schijf werd bekend als Kim Verdyn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Later speelde ze rollen in films als ‘Van God los’ en ‘De griezelbus’. In september beviel de actrice van haar tweede dochtertje, Mensje. Schijf is getrouwd met de Vlaamse acteur Tom van Landuyt, met wie ze eerder ook dochter Bloem kreeg.

Op het stadhuis van de Limburgse hoofdstad is vrijdagmiddag het contract getekend, waarmee het startsein is gegeven voor dertien afleveringen van de politieserie. Alle betrokken partijen zetten hun handtekening, waaronder producent Eyeworks, de Tros en de gemeente Maastricht.

De Tros begon in 2001 met het uitzenden van Flikken. De opnamen voor de nieuwe versie Flikken Maastricht gaan in maart van start. Volgend jaar herfst is de serie op televisie te zien.

[Novum]