Search
Close this search box.

Coole Piet stoot U2 en Greenday van nummer 1-positie

Coole Piet is vrijdag met zijn liedje ‘Paniek in de confettifabriek’ binnengekomen op één in de Mega Top 100. Daarmee stoot hij U2 en Greenday van de top.

Coole Piet is vrijdag met zijn liedje ‘Paniek in de confettifabriek’ binnengekomen op de eerste plaats van de Single Top 100 van GfK Megacharts. Daarmee stoot het personage uit de hitserie De Club van Sinterklaas van kinderzender Jetix, U2 en Greenday van de toppositie. De bands zakten met het nummer ‘The saints are coming’ naar de zesde plaats.

Jan Smit komt met zijn nieuwe single ‘Cupido’ binnnen op twee, en ook de derde plek is voor de Vollendammer. Daar staat hij met zijn hit ‘Als de morgen is gekomen’. Het is niet voor het eerst dat Coole Piet een wereldact verslaat in de hitlijst. Vorig jaar stootte hij met ‘De streken van tante Toets’ Madonna van de eerste plaats.

Coole Piet is dit weekeinde te bewonderen in Ahoy’ Rotterdam tijdens het Het Feest van Sinterklaas. Het evenement werd vorig jaar bezocht door ruim 45 duizend kinderen. De single van Piet staat op de cd ‘De club van Sinterklaas 2006’.

[Novum]