Search
Close this search box.

Aftrap Top 2000 verhalenwedstrijd bij Goudmijn

Het KRO-programma Goudmijn verzorgt zaterdag (25 november) de aftrap van de Top 2000 Verhalenwedstrijd. In een speciale live uitzending, vanaf 14.00 uur op Radio 2, zullen bekende Nederlanders hun verhalen vertellen. Onder andere zanger Stef Bos zorgt voor de muziek. Luisteraars van de Top 2000 worden uitgenodigd verhalen te schrijven, waarin een persoonlijke gebeurtenissen worden gekoppeld aan een bepaalde Top 2000-plaat. De beste en mooiste verhalen zullen voor eeuwig in het Nationaal Archief in Den Haag worden opgenomen.

Verhalen kunnen alleen via de internetsite van Radio 2  worden ingezonden en dienen maximaal 750 woorden te tellen. De inzendingen moeten voor 1 januari 2007 binnen zijn.

Een jury onder leiding van presentator Frits Spits zal zich buigen over de binnengekomen verhalen. Tijdens de uitzending van Goudmijn op zaterdag 13 januari worden de tien winnaars bekend gemaakt. De winnende verhalen worden vervolgens voorgelezen met een passende plaat. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten