Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Huwelijk valt Christina Aguilera soms tegen

Het eerste jaar van haar huwelijk is Chrsitina Aguilera soms tegengevallen. De zangeres stapte een jaar geleden in het huwelijksbootje met Jordan Bratman.

Christina Aguilera is niet altijd even blij met haar huwelijk. De blonde zangeres stapte een jaar geleden in het huwelijksbootje met Jordan Bratman. Ze vertelt in de Britse krant The Sun dat het eerste jaar van het huwelijk met de platenbaas soms is tegengevallen. “Sommige dingen verrassen je en andere vallen tegen in het eerste jaar”, zegt ze. “Het grootste misverstand is dat alles perfect zal zijn en er niks misgaat.”

De 25-jarige zangeres laat zich echter niet uit het veld slaan. Bratman is nog steeds de man van haar leven. “We hebben een heel sterke band. Ik ben bereid om oud te worden met deze man. We kijken uit naar de ups en downs die de toekomst ons nog zal brengen.”

Om haar liefde kracht bij te zetten heeft Aguilera een nummer op haar nieuwe album ‘Back to basic’ opgedragen aan haar echtgenoot. Met ‘Save me from myself’ wil ze hem bedanken voor zijn steun. “Het nummer gaat over die ene persoon die het negatieve in je leven kan laten verdwijnen. Over degene die je weer het mooie en het vrolijke om je heen laat zien.”

Op 2 december geeft Aguilera een concert in Nederland. Ze staat in de Rotterdamse Ahoy’ in het kader van de wereldtournee rondom haar album ‘Back to basic’.

[Novum]