Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Incubus treedt op in Amsterdam

Wegens hun nieuwe album, ‘Light grenades’, treedt rockband Incubus 16 maart op in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De Amerikaanse rockband Incubus treedt op 16 maart op in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het nieuwe album van het vijftal, ‘Light grenades’, komt zaterdag uit. Dat meldt Mojo Concerts woensdag. De rockband was vorig jaar voor het laatst in Nederland te zien op het Lowlands-festival.

De nieuwe cd van de groep bestaat uit een mix van ballads en snellere rocknummers. De muzikanten hadden één jaar nodig om ‘Light grenades’ te produceren.

Incubus werd in 1991 opgericht. De band bestaat uit zanger Brandon Boyd, gitarist Mike Einziger, basisst Ben Kenney, drummer Jose Pasillas en dj Kilmore. De band is bekend van nummers als ‘Pardon me’ en ‘Drive’. De albums ‘Make yourself’ en ‘A crow left of the murder’ behaalden platina.

De kaartverkoop begint zaterdag om 10.00 uur.

[Novum]