Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nerds houden op met wraak nemen

De herverfilming van ‘Revenge of the nerds’ is van de baan. De studio heeft de stekker uit de tienerfilm getrokken uit ontevredenheid over de opnamen.

De herverfilming van ‘Revenge of the nerds’ is van de baan. Productiemaatschappij Fox Atomic heeft de stekker uit de tienerfilm, die in de zomer had moeten uitkomen, getrokken. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety.

Studiobaas Peter Rice is ontevreden over de opnamen tot dusver. De dagelijkse takes maakten niet de indruk dat ‘Revenge of the nerds’ een grote film zou worden, wat wel zijn bedoeling was. Na twee weken werk werden de opnamen eerder deze maand al tijdelijk stopgezet. De Emory-universiteit in Atlanta, waar op het terrein werd gefilmd, weigerde verder aan de film mee te werken. De komedie zou te onsmakelijk zijn.

De productie, die zou worden geregisseerd door de 30-jarige Kyle Newman, moest een nieuwe versie worden van een film uit 1984, die drie vervolgen kreeg. Het verhaal gaat over een groep gepeste verschoppelingen op een campus, die terugvechten tegen hun plaaggeesten.

[Novum]