Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jackie Chan lanceert cosmeticalijn

Jackie Chan is zijn eigen lijn met huidproducten begonnen. De actieheld gebruikt voor The Jackie Chan Organic Skin Care Line alleen natuurlijke ingrediënten.

(Novum/AP) – Jackie Chan is zijn eigen lijn met huidproducten begonnen. Dat meldt de 52-jarige actieheld maandag op zijn website. De in Hong Kong geboren filmster gebruikt voor ‘The Jackie Chan organic skin care line’ alleen natuurlijke ingrediënten, waarvan de verpakkingen recyclebaar zijn.

De veelzijdige beroemdheid is bekend met het ondernemerschap en heeft naast zijn organische cosmeticaproducten ook verschillende restaurants, fitnessclubs en een kledinglijn op zijn naam staan. Chan is bekend van onder meer ‘The tuxedo’, ‘Jackie Chan adventures’ en de drie ‘Rush hour’-films.

[Novum]