Search
Close this search box.

Jacques d’Ancona in Talpa-soap Lotte

Jacques d’Ancona is donderdagavond als presentator van een talentenjacht te zien in de Talpa-soap Lotte. “Ik heb de serie altijd met belangstelling gevolgd.”

Jacques d’Ancona is donderdagavond als presentator van een talentenjacht te zien in de Talpa-soap Lotte. De 69-jarige Groninger werd voor de gastrol benaderd door de producenten van het programma. D’Ancona heeft ontzettend genoten van zijn acteerdebuut. “Ik heb de serie altijd met belangstelling gevolgd en vond het leuk om te doen.”

De perikelen rond het modebedrijf Emoda staan centraal in de soap. Het oud-jurylid van de Soundmixshow verzorgt in de serie een aankondiging van de talentenjacht waar Emoda-collega Bianca aan meedoet. De opnamen vonden in augustus plaats. “Het was bloedheet en ik droeg een smoking”, vertelt d’Ancona. “Toch stond de scène er binnen een kwartier op.”

D’Ancona is een drukbezet man. Zo werkt hij bij de regionale televisiezender RTV Noord en is hij jurylid van de Johnny Kraaijkamp Musical Awards. Eerder dit jaar werd hij ook gevraagd om te acteren in de kerstfilm ‘Een beetje verliefd’, maar een carrière in het acteervak staat niet op zijn agenda. “Ik pretendeer absoluut geen potentie te hebben voor het acteervak”, legt hij uit. “Het is een uitermate kleine rol.”

[Novum]