Search
Close this search box.

Nederhorror SL8N8 naar Amerika

De rechten voor de Nederlandse horrorfilm ‘Sl8N8’ zijn verkocht aan de Verenigde Staten. De hoodrollen in de film zijn voor Kurt Rogiers en Victoria Koblenko.

De rechten voor de Nederlandse horrorfilm ‘Sl8N8’ zijn verkocht aan de Verenigde Staten. Dat meldt filmsite Screen Daily. De film, die in het Engels ‘Slaughter night’ heet, is aangekocht door het bedrijf Tartan Films.

‘Sl8N8’ vertelt het verhaal van een groep vrienden die afdalen naar een oude kolenmijn, waarin ze vast komen te zitten. Uit verveling en onder invloed van xtc besluiten ze de geest van een oude vuurman op te roepen. Wat als een grap begint, mondt uit in een nachtmerrie. De hoofdrollen in de nederhorror zijn voor Kurt Rogiers en Victoria Koblenko, die voor haar rol de Gouden Ui voor slechtste actrice kreeg.

Eerder werden de rechten van de film al verkocht aan Brazilië, Thailand, Maleisië, Singapore en Duitsland. Onderhandelingen met Frankrijk en Groot-Brittanië zijn in volle gang.

[Novum]