Search
Close this search box.

Jan Smit vindt Paris Hilton maar niets

Jan Smit valt weliswaar op blondines, Paris Hilton vindt hij helemaal niks. “Geef mij maar iemand die er gezonder uitziet.” Smit gaat met Ellemieke Vermolen.

Jan Smit valt weliswaar op blondines, Paris Hilton vindt hij helemaal niks. Dat vertelt hij in de jongste uitgave van weekblad Hitkrant. “Die weegt twintig kilo. Haar stijl bevalt me wel hoor: lekker niks doen en toch miljardair zijn. Maar ze ziet er echt niet uit. Geef mij maar iemand die er wat gezonder uitziet. En toch strak.” De 20-jarige Volendammer heeft een relatie met presentatrice Ellemieke Vermolen.

In het blad vertelt Smit verder dat zijn zus Monique zijn kleding uitkiest. “Als ik ga winkelen, dan wil ze mee. En dan probeert ze me aan te kleden zoals ze in die blaadjes van haar ziet. Dan moet ik hetzelfde truitje kopen als Orlando Bloom.” Ook onthult hij nog altijd bevestiging nodig te hebben als hij een meisje leuk vindt. “Als ik ’s ochtends een berichtje stuur en ik heb ’s middags nog niks terug, dan begin ik te twijfelen. Dat slaat helemaal nergens op, maar het gebeurt toch.”

Smit staat momenteel hoog in de hitlijsten met zijn singles ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Cupido’.

[Novum]