Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jan Smit zingt duet met zusje

Jan Smit neemt een duet op met zijn zusje Monique. Het gaat om een nieuwe versie van ‘Kerst voor iedereen’. Het lied is vanaf 1 december verkrijgbaar.

Jan Smit neemt een duet op met zijn zusje Monique. Het gaat om een nieuwe versie van ‘Kerst voor iedereen’. Dit nummer nam Jan vorig jaar op met Bridget Maasland in de strijd om de grootste kersthit van 2005, in het kader van het televisieprogramma Katja vs Bridget. Dat meldt de platenmaatschappij van de 20-jarige Volendammer.

De 17-jarige Monique is kapster. Vooralsnog is haar uitstapje naar de muziek eenmalig. De oorsprong van de samenwerking ligt bij het nummer ‘Het is niet te geloven’ dat Jan in 1998 opnam met Monique en zijn oudste zus Jenny. Omdat toen bleek dat Monique kon zingen, leek het Jan leuk om samen met haar een nummer op te nemen.

Het lied is één van de extra tracks op de speciale kerstversie van zijn single ‘Cupido’, die op 1 december in de winkel ligt. Naast het duet met Monique bevat de schijf ook het nieuwe kerstnummer ‘Want nu heb ik jou’. De muziekliefhebber krijgt bij aankoop van de single ook nog eens drie Jan Smit-kerstkaarten cadeau. De eerste versie van ‘Cupido’ is vanaf 17 november verkrijgbaar.

[Novum]