Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vijftienjarige zoon bassist Van Halen

De 15-jarige Wolfgang van Halen wordt de nieuwe bassist van de rockgroep Van Halen. Zijn vader Eddie en oom Alex zijn de oprichters van de band.

Rockgroep Van Halen houdt het binnen de familie. De 15-jarige Wolfgang van Halen, zoon van gitarist Eddie en neefje van drummer Alex, wordt de nieuwe bassist van de band. Dat heeft een woordvoerder van de groep bevestigd tegenover de Amerikaanse website TMZ.

Het muziektalent vervangt bassist Michael Anthony, die de band eerder dit jaar verliet. ‘Wolfie’, die de door zijn vader en oom opgerichte band eerder al versterkte tijdens enkele optredens, is inmiddels met de groep de studio ingedoken voor repetities.

De band, die de afgelopen jaren meerdere bezettingen kende, is met de toevoeging van Wolfgang nog niet compleet. Ondanks de geruchten dat de oorspronkelijke zanger David Lee Roth zich weer bij de groep zou voegen, is de band nog op zoek naar een leadzanger.

[Novum]