Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jeroen van der Boom opnieuw vader

Jeroen van der Boom is dinsdagochtend voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Het jongetje heeft de naam Luuk gekregen en weegt bijna zeven pond.

Jeroen van der Boom is dinsdagochtend voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Het jongetje heeft de naam Luuk gekregen en weegt bijna zeven pond. Dat heeft het management van Van der Boom laten weten.

De pasgeboren telg van de oud-presentator is tien dagen te vroeg geboren en kwam met een keizersnede ter wereld. Moeder en zoon maken het goed, maar verblijven nog wel in het ziekenhuis. Van der Boom is volgens zijn management ‘apetrots’ op zijn ‘mooie mannetje’.

De 34-jarige artiest en zijn vriendin Dany hebben al een 3-jarige zoon, Daan. Ook hij werd met een keizersnede geboren. Van der Boom gaat de komende tijd minder werken om van zijn gezin te kunnen genieten.

[Novum]