Search
Close this search box.

Snoop Dogg weer gearresteerd

Snoop Dogg is in Californië opgepakt op verdenking van drugs- en illegaal wapenbezit. Het is al de 3de keer dat hij gepakt wordt.

Snoop Dogg is dinsdag in Californië opgepakt op verdenking van drugs- en illegaal wapenbezit. Dat meldt de website TMZ. De Amerikaanse rapper werd buiten de studio’s van NBC aangehouden, nadat hij had opgetreden tijdens de Tonight Show van Jay Leno. Hij zou een vuurwapen, cocaïne en een grote hoeveelheid marihuana in bezit hebben gehad.

Het is de derde keer in korte tijd dat de 35-jarige artiest werd gearresteerd. Eind september werd hij op een vliegveld in Californië gesnapt met een vijftig centimeter lange, opvouwbare wapenstok in zijn handbagage. Volgens de rapper, die eigenlijk Calvin Broadus heet, ging het daarbij om een rekwisiet voor zijn nieuwe film. De politie klaagde hem evenwel aan wegens illegaal wapenbezit. Er hangt hem drie jaar celstaf boven het hoofd.

Eind oktober werd Snoop op een ander vliegveld gearresteerd, nadat de politie een vuurwapen en marihuana in zijn auto vond. De rapper, die eerder werd veroordeeld wegens cocaïnebezit, moet op 12 december voor de rechter verschijnen om zich hiervoor te verantwoorden.

[Novum]