Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Jessica Simpson en John Mayer betrapt’

Jessica Simpson en John Mayer zijn knuffelend gesignaleerd in een hotel. De laatste tijd deed het gerucht de ronde dat de twee een relatie zouden hebben.

Jessica Simpson en John Mayer zijn zaterdag knuffelend gesignaleerd in het Four Seasons hotel in Beverly Hills. De laatste tijd deed het gerucht de ronde dat de twee een relatie zouden hebben. De zangeres en de muzikant hebben altijd gezegd dat ze alleen bevriend zijn. Dat meldt de website E!Online dinsdag.

Volgens een ooggetuige had de 26-jarige blondine haar hoofd op de borst van de 29-jarige liedjesschrijver gelegd. “Ze zaten aan de bar te knuffelen.” Enige tijd later verliet het muzikale duo met een grote groep het hotel.

Mayer stak vorige maand tegenover Novum Nieuws nog de draak met zijn vermeende nieuwe liefde. “Jessica wordt in de Verenigde Staten als lelijk gezien. Ze noemen haar een heks, omdat ze erg onaantrekkelijk is. Ze heeft handen als kolenschoppen met grote lange nagels. Niet iemand met wie je graag gezien wilt worden.”

In september ontsloeg Simpson haar woordvoerder Rob Shuter. De zangeres zou hem ontslagen hebben vanwege de uitvoerige media-aandacht voor haar vermeende romance met Mayer. Simpson scheidde, na een huwelijk van drie jaar, in juni van zanger Nick Lachey. De relatieperikelen van het echtpaar waren jarenlang te volgen in de realityshow ‘Newlyweds’ op MTV.

[Novum]