Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Johan Nijenhuis zoekt Máxima lookalike

Regisseur Johan Nijenhuis is voor ‘Zoop in Zuid-Amerika’ op zoek naar een lookalike van prinses Máxima. De film draait komende zomer in de bioscoop.

Regisseur Johan Nijenhuis is voor zijn nieuwste film ‘Zoop in Zuid-Amerika’ op zoek naar een lookalike van prinses Máxima. Dat meldt Independent Films vrijdag. In de film reizen de Zoop-personages af naar Argentinië, waar ze de prinses tegen het lijf lopen. De opnamen vinden plaats in Manantial del Milagro, een hotel in de provincie Salta waar de echte Máxima regelmatig verblijft.

Al meer dan 150 Argentijnse vrouwen hebben zich bij het castingbureau Top Casting Buenos Aires gemeld om Máxima te spelen. Allemaal zien ze zichzelf als geschikte dubbelgangster van de vrouw van de Nederlandse kroonprins.

‘Zoop in Zuid-Amerika’ is het derde deel in de succesvolle Zoop-serie, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie van Nickelodeon. ‘Zoop in Afrika’ en ‘Zoop in India’ waren grote bioscoophits. De nieuwe film draait komende zomer in de bioscoop.

[Novum]