Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Weer een huis minder voor Whitney Houston

Het huis van Whitney Houston in Atlanta staat te koop. Ook haar tweede huis in New Jersey raakt ze waarschijnlijk kwijt vanwege een betalingsachterstand.

(Novum/AP) – Als het zo doorgaat heeft Whitney Houston binnenkort geen dak meer boven haar hoofd. Het huis waar ze met Bobby Brown woonde in Atlanta staat te koop. De zangeres vroeg in september de scheiding van Brown aan, na een tumultueus huwelijk van veertien jaar. Het voormalige liefdesnestje in Atlanta moet ruim één miljoen euro opbrengen.

Donderdag werd bekend dat Houston haar villa in New Jersey binnenkort waarschijnlijk ook al geen thuis meer kan noemen. Ze dreigt het optrekje te verliezen vanwege een forse betalingsachterstand. De diva moet nog bijna achthonderdduizend euro aan hypotheekkosten en belasting betalen. Als ze niet voor 4 januari betaalt, wordt het huis via een openbare veiling verkocht. Naar verluidt heeft Houston ook nog een huis in Los Angeles.

[Novum]