Search
Close this search box.

Joop van Zijl naar Radio Flevoland

Oud-Journaallezer Joop van Zijl gaat werken bij Radio Flevoland. Vanaf zondag presenteert hij elke week het actuele programma Nieuws en Sport.

Oud-Journaallezer Joop van Zijl gaat werken bij Radio Flevoland. Vanaf zondag presenteert hij elke week tussen 17.00 en 18.00 uur het actuele programma Nieuws en Sport. Dat meldt de omroep maandag op haar website.

Van Zijl nam in 1996 afscheid van het NOS Journaal, maar hij bleef wel actief als invaller. Ondanks zijn vele televisiewerk heeft de 71-jarige presentator altijd affiniteit met de radio gehouden. Ook Flevoland heeft zijn interesse: zijn kinderen wonen in de provincie en hij vindt het fascinerend hoe de inwoners vanuit alle windstreken naar deze nieuwe provincie zijn gekomen.

[Novum]