Search
Close this search box.

Uitspraak adoptiezaak Madonna opnieuw uitgesteld

De rechter in Malawi heeft de uitspraak in de adoptiekwestie van Madonna opnieuw uitgesteld. Hij doet volgende week uitspraak.

(Novum/AP) – Het is nog altijd niet bekend of de Malawische mensenrechtenorganisaties die de adoptie van de 1-jarige David Banda door Madonna een halt willen toeroepen een zaak hebben. De rechter zou maandag uitspraak doen in de kwestie, maar stelde deze uit. Hij had het te druk met andere zaken, laat de rechtbank weten. De uitspraak is verplaatst naar volgende week maandag of dinsdag.

Vorige week werd de beslissing al uitgesteld omdat de advocaten van Madonna meer tijd wilden om de argumenten van de organisaties te bestuderen. De 48-jarige popster wordt ervan beschuldigd de gangbare regels voor een adoptie in Malawi te hebben omzeild.

Madonna en haar man Guy Ritchie kregen vorige maand tijdelijk de voogdij toegewezen over David. Dit weekeinde maakte de vader van David bekend opnieuw vader te worden en vrijdag te zijn getrouwd met zijn zwangere vriendin.

[Novum]