Search
Close this search box.

‘Vreemdgaan kost Tom Cruise vijf miljoen’

Als Tom Cruise zijn vrouw Katie Holmes bedriegt met een ander krijgt zij een bedrag van vijf miljoen dollar. Dat staat in de huwelijkse voorwaarden.

Als Tom Cruise zijn vrouw Katie Holmes bedriegt met een ander, moet hij diep in de buidel tasten. Voor elk slippertje krijgt de actrice een bedrag van vijf miljoen dollar, zo meldt The Times maandag.

Cruise gaf dit weekeinde in het Italiaanse Bracciano zijn jawoord aan Holmes tijdens wat hét huwelijk van het jaar wordt genoemd. De voorwaarden waaronder Tom en Katie trouwden zijn volgens de krant aanzienlijk minder romantisch dan de huwelijksvoltrekking.

Zo krijgt Holmes vijftien miljoen dollar als Tom bij haar weg gaat en 26 miljoen dollar als het daadwerkelijk tot een scheiding komt. Komt Tom niet met het geld over de brug, dan kan hij zich opmaken voor een gang naar de rechter: de vader van Katie is een bekende jurist die zich gespecialiseerd heeft in echtscheidingen.

Naar verluidt is hij het die de financiële vergoedingen in de huwelijkse voorwaarden heeft laten opnemen. Mogelijk stelt Katie hoge financiële eisen omdat de 44-jarige Cruise zijn exen tot nu toe allemaal inruilde voor een jonger exemplaar. Zijn eerste vrouw, actrice Mimi Rogers is 50. Nicole Kidman, met wie hij elf jaar getrouwd was, is 39 en de Spaanse Penelope Cruz is 32. Holmes is 27.

[Novum]