Search
Close this search box.

Jort Kelder krijgt debatprogramma bij de KRO

Jort Kelder leidt vanaf 9 december wekelijks het nieuwe debatprogramma KRO Parla. Dat maakt de omroep vrijdag bekend.

Jort Kelder leidt vanaf 9 december wekelijks het nieuwe debatprogramma KRO Parla. Dat maakt de omroep vrijdag bekend. In het programma discussiëren vrouwen over actuele onderwerpen die hen raken. Kelder wordt de enige man in een groep van tien vrouwen, maar vindt dat heerlijk. “Parla gaat ergens over en ik ga het doen met een zaal vol goedgebekte vrouwen”, zegt hij. “Een natte droom komt uit.”

Kelder, die hoofdredacteur is van zakenblad Quote, presenteerde eerder het Net 5-programma Kelder & Co en het nieuwsprogramma NSE op Talpa. Verder schreef hij lifestyleboeken, columns voor NRC Handelsblad en Het Parool en nam hij onlangs de single ‘De rijken moeten niet zeiken’ op met rapper Lange Frans. Hij heeft een relatie met actrice Georgina Verbaan.

De KRO ziet de 42-jarige Kelder als de ideale onruststoker, die de discussie op gang kan houden. “Daarbij is hij een charmeur pur sang en dat is in een programma met alleen vrouwen mooi meegenomen”, laat de omroep weten.

[Novum]