Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jan Smit wil een show als Willem Ruis

Jan Smit wil een show � la Willem Ruis presenteren op de zaterdagavond, maar het duurt wel even voor dat ervan komt. De komende twee jaar is hij volgeboekt.

Jan Smit heeft veel van zijn dromen zien uitkomen, maar heeft toch nog een paar wensen over. Eén daarvan is een grote televisieshow à la Willem Ruis op de zaterdagavond. Het duurt wel even voor Jan überhaupt tijd heeft voor een presentatieklus, want de zanger zit de komende twee jaar volgeboekt. Toch hoopt hij dat het er ooit van komt, al is het in 2009. “Want het echte familiegevoel moet terug op de buis.”

Ook zou Jan best Engeland willen veroveren, maar ook daar heeft hij eigenlijk geen tijd voor. “En je kunt jezelf niet in tweeën splitsen”, zegt hij. “Omdat ik daar volslagen onbekend ben, zou ik er zeker een halfjaar of een jaar moeten gaan wonen. En eigenlijk wil ik geen jaar stilzitten om eventueel in Engeland door te breken.”

Wat de vrouwen betreft, gaat het waarschijnlijk goed met de zanger. Volgens geruchten heeft hij een relatie met presentatrice Ellemieke Vermolen. Maar mocht hij zichzelf onverhoopt moeten aanprijzen op een datingsite dan komt er het volgende te staan, zegt Jan: ‘Jonge man, 20 jaar, houdt van gezelligheid, zeker niet verlegen, altijd in voor een geintje, avontuurlijk, een vlotte babbel, goede kop erop en op zoek naar jou’.

[Novum]