Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Jude Law en Sienna Miller definitief uit elkaar’

Jude Law en Sienna Miller zijn voorgoed uit elkaar. Dat vertelt een vriend van het acteurskoppel aan People. De breuk zou een gezamenlijke beslissing zijn.

Jude Law en Sienna Miller zijn voorgoed uit elkaar. Dat vertelt een goede vriend van het acteurskoppel aan het Amerikaanse tijdschrift People. De breuk zou een gezamenlijke beslissing zijn. Law en Miller zouden er alles aan hebben gedaan om de romance te laten slagen, maar volgens de bron is de koek nu op.

Miller en Law ontmoetten elkaar in 2004 op de set van de film ‘Alfie’. Kort daarna verloofde het stel zich, maar toen de 33-jarige Law bekende een affaire te hebben gehad met de oppas van zijn kinderen, verliet Miller hem. Toch duurde het niet lang voor de blondine het weer met haar ex probeerde en een periode vol ‘knipperlichten’ brak aan. Waarom het stel nu definitief een punt achter de relatie zet, is niet helemaal duidelijk.

De afgelopen maanden werden beide sterren ook aan andere beroemdheden gekoppeld. Zo zou Law een relatie hebben gehad met de Australische zangeres en actrice Sophie Monk en werd Miller in verband gebracht met acteurs Hayden Christensen en Daniel Craig.

Law, die drie kinderen heeft uit zijn huwelijk met actrice Sadie Frost, is volgende maand naast Cameron Diaz en Kate Winslet te zien in ‘The holiday’. De 24-jarige Miller verschijnt volgend jaar in de Amerikaanse versie van ‘Interview’. In de Nederlandse versie van de film van Theo van Gogh speelt Katja Schuurman de hoofdrol.

[Novum]