Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Justin Timberlake op album Duran Duran

Justin Timberlake werkt mee aan het nieuwe album van de Britse band Duran Duran, dat volgend jaar uitkomt. Ook produvent Timbaland werkt eraan mee.

(Novum/AP) – Justin Timberlake werkt mee aan het nieuwe album van de Britse band Duran Duran. Ook producer Timbaland, die recentelijk grote hits produceerde voor Timberlake en Nelly Furtado, verleent zijn medewerking aan de cd. Het album moet volgend jaar uitkomen.

Duran Duran-voorman Simon LeBon is in zijn nopjes dat een veelgevraagde producent als Timbaland met de band wil werken. “Daardoor zitten we enorm lekker in ons vel.” Dat gitarist Andy Taylor de band vorige maand verliet om dat hij het niet eens is met de muzikale koers die de groep inslaat, wordt door de overige bandleden betreurd. “Maar het geeft ons ook meer vrijheid”, zegt bassist Josh Taylor.

Duran Duran had in de jaren tachtig hits met nummers als ‘Rio’ en ‘The reflex’.

[Novum]