Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Julio Iglesias voor achtste keer vader

Julio Iglesias en zijn Nederlandse vriendin Miranda Rijnsburger verwachten opnieuw een baby. Het is het vijfde kind van hen samen en het achtste voor Iglesias.

Julio Iglesias en zijn Nederlandse vriendin Miranda Rijnsburger verwachten opnieuw een baby. Het is het vijfde kind van hen samen en het achtste voor Iglesias. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Wanneer de nieuwe telg van de beroemde hartenbreker wordt verwacht, is niet bekend.

De 41-jarige Rijnsburger en Julio hebben al een 5-jarige tweeling, Victoria en Cristina en twee zoons, Miguel Alejandro van 9 en Rodrigo van 7. Het gezin woont in de Dominicaanse Republiek.

De 63-jarige Spanjaard heeft verder drie volwassen kinderen met zijn ex-vrouw Isabel Preysler, van wie hij in 1978 scheidde. De bekendste Iglesias-nazaat is meisjesidool en zanger Enrique, over wie Julio vrijdag vertelt in de TV Show van Reinout Oerlemans. Daar brengt hij tevens het nummer ‘I want to know what love is’ ten gehore, van zijn nieuwe album ‘Romantic classics’.

[Novum]