Search
Close this search box.

‘Katie en Tom trouwen in kasteel’

Het kasteel Odescalchi aan de rand van het meer Bracciano. Dat is volgens de krant Il Messaggero de locatie voor het huwelijk van Tom Cruise en Katie Holmes.

Het kasteel Odescalchi aan de rand van het meer van Bracciano. Dat is volgens de Italiaanse krant Il Messaggero de romantische locatie voor het huwelijk van Tom Cruise en Katie Holmes. De zoektocht van nieuwsgierige journalisten naar de plek waar het Hollywood-koppel trouwt lijkt daarmee ten einde.

De receptioniste van het kasteel ontkent dat het huwelijk er plaatsvindt. Tegen persbureau Reuters zegt ze dat er geen boekingen zijn rond 18 november, de trouwdatum die Katie en Tom vorige maand bekendmaakten.

Il Messaggero houdt stug vol. De krant uit Rome schrijft dat op 16 november het opwarmertje plaatsvindt: een feest met familie en vrienden, onder wie veel sterren. Op de zeventiende zou het huwelijk katholiek worden ingezegend en een dag later zou het stel trouwen volgens de wetten van de Scientology-kerk.

De 27-jarige Katie en de 44-jarige Tom hebben ruim een jaar een relatie. In april kregen ze een dochtertje, Suri. De geruchten dat de twee in Italië trouwen, doen al geruime tijd de ronde. Katie zou al meerdere malen in het land zijn gespot. Mogelijk was ze daar om haar trouwjurk te passen. Die wordt ontworpen door de Italiaan Giorgio Armani.

[Novum]